MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Χάσικος… «Ναι, παραιτήθηκα»

Advertisement

Sponsored by exness

Υπέβαλε την παραίτηση του ο ΥΠΕΣ – Έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Επικαλείται τα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν την οικογένεια του

Advertisement

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό κατά πόσο έγινε αποδεκτή η παραίτηση, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε δηλώσεις του στο Megaone, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν επιβεβαίωσε την παραίτηση, αλλά έκανε λόγο πως το τελευταίο διάστημα, λόγω και ενός προσωπικού θέματος, ο υπουργός Εσωτερικών προετοιμαζόταν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Χάσικος: Υπέβαλα την παραίτηση μου χθες βράδυ

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Χάσικος είπε ότι «δεν είναι φήμη ότι παραιτήθηκα. Μίλησα ψες με τον Πρόεδρο και όχι σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Έχω υποβάλει την παραίτησή μου. Είναι γνωστή η περιπέτεια που περνά η οικογένειά μου τους τελευταίους εννέα μήνες. Προσπάθησα πολλές φορές με τον Πρόεδρο για να είμαι ειλικρινής.

Του είχα ξαναπεί και άλλες τρεις φορές για να παραιτηθώ. Δεν δεχόταν. Σήμερα όμως, όπως είναι η όλη κατάσταση, δεν μου αφήνει καμία άλλη επιλογή. Είναι από τη μια η Κυβέρνηση, το Υπουργείο, οι άριστες σχέσεις με τον Πρόεδρο, αλλά από την άλλη η ανάγκη της οικογένειας».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network