MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συναγερμός και πάλι… Ξανά εξαφανίστηκε ο 12χρονος στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Τέσσερις μέρες μετά από τον εντοπισμό του είναι και πάλι άφαντος ο 12χρονος στη Λάρνακα – Καταγγέλθηκε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα η εξαφάνιση του στην Αστυνομία 

Advertisement

Συναγερμός σήμανε εκ νέου στην Αστυνομία Λάρνακας. Ο ίδιος 12χρονος που πρόκειται για τον Goatsa Sebastian Petricior, από τη Ρουμανία, που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη και εντοπίστηκε μία μέρα αργότερα σε παιδότοπο στην Αγία Νάπα, όπου είχε μεταβεί με ταξί από τη Λάρνακα ξανά εξαφανίστηκε. Είχε ξεγελάσει τον ταξιτζή λέγοντας ότι ότι ζει με τους γονείς του στην Αγία Νάπα. Ο ανήλικος φοιτά στο Δημοτικό σχολείο Προδρόμου.

Σύμφωνα με νέα καταγγελία σήμερα στην Αστυνομία ο 12χρονος είναι και πάλι άφαντος. Οι Αρχές βρίσκονται σε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Η σχετική ανακοίνωση

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό του Goatsa Sebastian Petricior, 12 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του στη Λάρνακα, από τις πρωινές ώρες σήμερα 18 Ιουνίου, 2017.

Ο 12χρονος περιγράφεται ως εύσωμης σωματικής διάπλασης, ύψους 1.50μ., με καστανόξανθα κοντά μαλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network