MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συμφωνίες και συγκλήσεις στη συνάντηση Περδίκη – Λιλλήκα για τις Προεδρικές (video)

Advertisement

Sponsored by exness

«Εποικοδομητική» η συνάντηση Λιλλήκα – Περδίκη με φόντο τις Προεδρικές εκλογές – Συμφωνία στο Κυπριακό και συγκλήσεις στα υπόλοιπα θέματα – Αναμένεται να συνεχιστεί ο μεταξύ τους διάλογος – Εσωτερική δημοσκόπηση Οικολόγων στις 18 Ιουνίου για τελικές αποφάσεις 

Advertisement

Εντείνονται οι διεργασίες του Κινήματος των Οικολόγων για τις Προεδρικές εκλογές καθώς είναι το μοναδικό κόμμα του ενδιάμεσου που δεν έχει ακόμη καταλήξει ποιο υποψήφιο θα στηρίξει.

Μετά τη συνάντηση του Προέδρου των Οικολόγων, Γιώργου Περδίκη, με τον υποψήφιο και Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, σειρά πήρε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Η συνάντηση των δύο ανδρών χαρακτηρίστε και από τους δύο παραγωγική και εποικοδομητική. Στις δηλώσεις που έκαναν μετά τη συνάντηση ο κύριος Περδίκης ανέφερε μεταξύ άλλων, «ξεκινήσαμε μία διαδικασία ανίχνευσης των προεκλογικών συγκλήσεων με τον υποψήφιο Γιώργο Λιλλήκα».

Οι προτάσεις των Οικολόγων, σύμφωνα με τον Πρόεδρο τους, στηρίζονται σε τέσσερις πυλώνες σε Κυπριακό, Οικονομία, Κοινωνία- Περιβάλλον, Παιδεία. Στη σημερινή συνάντηση επιτεύχθηκε συμφωνία στο Κυπριακό αλλά και συγκλίσεις στα υπόλοιπα θέματα. «Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι απαντήσεις από τον κ. Λιλλήκα και το επιτελείο του για να συνεχιστεί ο διάλογος», ανέφερε ο κ. Περδίκης.

Ο κ. Περδίκης είπε ότι από τη γνώμη που διαμορφωθεί, θα τροχοδρομηθούν οι επόμενες κινήσεις της πολιτικής επιτροπής, η οποία έχει ήδη αποφασίσει ότι στην εσωτερική δημοσκόπηση θα βρίσκονται μόνο τα ονόματα του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Γιώργου Λιλλήκα.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος της Συμμαχίας ότι από τη σημερινή συνάντηση διαφάνηκε ότι και στη συνέχεια θα υπάρχει μεταξύ των δύο κομμάτων ένας εξίσου παραγωγικός και εποικοδομητικός διάλογος.

Οι Οικολόγοι αναμένεται να πάρουν την τελική τους απόφαση στο Καταστατικό Συνέδριο του κόμματος στις 18 Ιουνίου.

Οι δύο αρχηγοί των κομμάτων κλήθηκαν να απαντήσουν και για τις κινήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη στο Κυπριακό και την επικείμενη συνάντηση στη Νέα Υόρκη.

Δείτε τις δηλώσεις που έγιναν μετά τη συνάντηση

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network