MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συμφωνία και σημαντική πρόοδος σε θέματα διακυβέρνησης

Advertisement

Sponsored by exness

Υπήρξε συμφωνία και σημαντική πρόοδος στα θέματα που συζήτησαν σήμερα με Ακιντζί, δήλωσε ο ΠτΔ –  Επί τάπητος το θέμα της Μεικτής Επιτροπής της ΕΕ και ο τρόπος λήψεως αποφάσεων

Advertisement

Για επίτευξη συμφωνίας και σημαντικής προόδου στα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα στη συνάντηση του με τον Τ/κ ηγέτη, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  είπε ότι έγινε μια παραγωγική συζήτηση προσθέτοντας ότι « έχουν συζητηθεί τα θέματα του λεγόμενου effective participation, δηλαδή της αποτελεσματικής συμμετοχής, και του τρόπου λήψεως αποφάσεων στις διάφορες επιτροπές όπως επίσης και οι ποσοστώσεις».

Είπε επίσης ότι συζητήθηκε το θέμα της Μεικτής Επιτροπής της ΕΕ και ο τρόπος λήψεως αποφάσεων «έτσι ώστε να μπορεί το κράτος να λειτουργεί  αποτελεσματικά και να παίρνει αποφάσεις εγκαίρως με τη συμμετοχή του στην ΕΕ».

Ο Πρόεδρος είπε ακόμη ότι συζητήθηκαν και τα «θέματα που άπτονται της σύνθεσης και λειτουργίας της Αστυνομίας σε ομοσπονδιακό και σε επίπεδο συνιστωσών πολιτειών», κάνοντας λόγο για την ύπαρξη συμφωνίας.

Όπως είπε «παραμένουν κάποιες επιμέρους πτυχές που παραπέμφθηκαν στους διαπραγματευτές προκειμένου να υπάρξει μια ολική συμφωνία στα όσα έχω αναφέρει».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network