MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συμφωνία για νομική εκπροσώπηση μελών της ανακοίνωσε η συντεχνία ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Συμφωνία για νομική εκπροσώπηση μελών του ανακοίνωσε η συντεχνία ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ – Ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση

Την επίτευξη Συμφωνίας Μίσθωσης Νομικών Υπηρεσιών με τα δικηγορικά γραφεία Γεώργιου Β. Μούσκου και Δημήτρη Απαισιώτη, για την αποκλειστική παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών νομικού χαρακτήρα προς τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου – ΑΣΔΥΚ, σε συνεργασία με τον Κλάδο Αστυνομικού Σώματος – ΚΑΣ, που υπάγεται στην Οργάνωση.

Advertisement

Πλέον οι επαγγελματίες των Σωμάτων Ασφαλείας, αστυνομικοί και πυροσβέστες, θα έχουν νομική κάλυψη για ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε διάσκεψη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΟΑΣΟ, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΣΔΥΚ, Δρ Γιώργος Χωραττάς, χαιρέτησε την επίτευξη της Συμφωνίας, δηλώνοντας ότι θα είναι ιδιαίτερα υποβοηθητική για τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, τα οποία εργάζονται σε δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας.

Ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος, Λούκας Χρίστου, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της Συμφωνίας Μίσθωσης Νομικών Υπηρεσιών, σημείωσε ότι με αυτή θα καλυφθεί ένα μεγάλο κενό.

Ο κ. Χρίστου ανέφερε ότι το ΔΣ της ΑΣΔΥΚ ενέκρινε την οικονομική επιχορήγηση των μελών του ΚΑΣ για κάθε νομική εκπροσώπηση που θα τυγχάνουν από τα δικηγορικά γραφεία. Ο Πρόεδρος του ΚΑΣ κάλεσε τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας να στηρίξουν και να ενισχύσουν τον Κλάδο Αστυνομικού Σώματος προς αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Εκ των δύο δικηγορικών γραφείων, ο κ. Γεώργιος Μούσκος είπε ότι «αποτελεί τιμή η επιλογή των γραφείων μας για τη συνεργασία», προσθέτοντας ότι «η εξασφάλιση νομικής εκπροσώπησης των αστυνομικών και των πυροσβεστών είναι μεγάλο βήμα για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους στο χώρο εργασίας».

Οι επαγγελματίες στα Σώματα Ασφαλείας, πρόσθεσε, «αποτελούν τον φτωχό συγγενή στο Δημόσιο και θέλουμε να ελπίζουμε ότι η νομική στήριξη μακροπρόθεσμα θα συμβάλει στον τερματισμό της στοχοποίησης των επαγγελματιών των Σωμάτων Ασφαλείας».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network