MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύλληψη τεσσάρων προσώπων για διαρρήξεις και κλοπές στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Συλλήψεις τεσσάρων προσώπων για διαρρήξεις και κλοπές στη Λεμεσό – Μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, μετά από έρευνα που έγινε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στην κατοικία της 45χρονης

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, στη Λεμεσό για τρεις διαφορετικές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 35 και 29 ετών, και δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 26 ετών.

Advertisement

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο 35χρονος και η 45χρονη συνελήφθηκαν για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής περιουσίας από υπαίθριο μπαράκι στη Λεμεσό, από το οποίο κλάπηκαν τον τελευταίο μήνα, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και αριθμός καθισμάτων, κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και μία ηλεκτρονική συσκευή σύνδεσης με το διαδίκτυο.

Μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, μετά από έρευνα που έγινε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στην κατοικία της 45χρονης. Η ύποπτη συνελήφθη και το πρωί τέθηκε υπό τετραήμερη προσωποκράτηση από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού. Σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη και ο 35χρονος, στη βάση δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον του.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι 29χρονος, στην κατοικία του οποίου εντοπίστηκε μοτοσικλέτα, αξίας 6.000 ευρώ, η οποία είχε κλαπεί το βράδυ της Παρασκευής με ξημερώματα Σαββάτου, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένη στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Εξάλλου, αστυνομικοί συνέλαβαν 26χρονη, η οποία εντοπίστηκε εντός οικίας, από τον ιδιοκτήτη της, στην 6.30 σήμερα το πρωί. Η ύποπτη τράπηκε σε φυγή όταν τον αντιλήφθηκε, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας, που έσπευσαν στην περιοχή, την εντόπισαν σε κοντινό σημείο. Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από τις εξετάσεις στη σκηνή, η 26χρονη φέρεται να είναι η γυναίκα που διέρρηξε την κατοικία, από την οποία ωστόσο δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network