MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύλληψη μετά από δυο χρόνια… Τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη 24χρονου, που καταζητείτο για υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας, το 2015 – Λίγες ώρες αργότερα μέλη του ΕΟΜΟ Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και στην κατοχή βρήκαν μαχαίρι στρατιωτικού τύπου

Advertisement

Γύρω στις 4μ.μ. χθες, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ), της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού. Οδηγός του οχήματος, ήταν 24χρονος, κάτοικος Λεμεσού, εναντίον του οποίου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε το 2015, στη Λεμεσό.

Τα μέλη της Αστυνομίας, συνέλαβαν αμέσως τον 24χρονο, ενώ από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,8 γραμμαρίων περίπου. Εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, ένα μαχαίρι, με λεπίδα μήκους δέκα εκατοστών και ένα μεταλλικό καλώδιο, μήκους 59 εκατοστών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 7μ.μ., μέλη του ΕΟΜΟ Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στο όχημά του 31χρονου, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, μήκους 21 εκατοστών.

Ο 31χρονος, οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Μονής, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network