MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συλλήψεις στρατιωτικών στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

 Συλλήψεις 9 στρατιωτικών στα κατεχόμενα – Στο πλαίσιο των ερευνών εναντίον του κινήματος του Φετουλάχ Γκιουλέν οι συλλήψεις όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα – Στην Άγκυρα και ανακρίνονται – Το πογκρόμ Ερντογάν

Advertisement

Την είδηση έφεραν στο φως το Πρακτορείο Ανατολού και η «Kibris Postasi», στα δημοσιεύματα των οποίων αναφέρεται ότι εννέα στρατιωτικοί συνελήφθησαν στα κατεχόμενα και μεταφέρθηκαν με δυο στρατιωτικά ελικόπτερα στην Άγκυρα – όπου και ανακρίνονται- καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ανήκουν στην «τρομοκρατική οργάνωση» Γκιουλέν (FETO).

Προηγήθηκαν έρευνες στις οικίες, τα γραφεία καθώς και τις μονάδες στις οποίες υπηρετούν όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bruxelles2, η Κυβέρνηση Ερντογάν έχει εξαπολύσει πογκρόμ κατά Τούρκων στρατιωτικών που υπηρετούν στο ΝΑΤΟ, μετά και την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο που μας πέρασε. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, από τους περίπου 400 Τούρκους αξιωματικούς που υπηρετούν στις εκτός Τουρκίας δομές της Ατλαντικής Συμμαχίας, οι 232 είναι «υπό εκκαθάριση». Στο δημοσίευμα γίνεται μάλιστα λόγος και σε περιπτώσεις κατά τις οποίες υπήρξαν και βασανιστήρια και σε βάρος των γυναικών των αξιωματικών ώστε να τους κάνουν να «λυγίσουν», ενώ γίνεται επίσης αναφορά σε θανάτους αξιωματικών από τα βασανιστήρια, ο αριθμός των οποίων δεν ξεκαθαρίζεται, κυμαίνεται ωστόσο μεταξύ τεσσάρων και έξι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network