MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συλλήψεις νεαρών στην Πάφο για υποθέσεις ναρκωτικών

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς στην Πάφο – Ανάμεσα τους αλλοδαποί – Εντοπίστηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες 

Advertisement

Tρεις νεαροί εντοπίστηκαν σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις να κατέχουν μικροποσότητες ναρκωτικών. Στην πρώτη περίπτωση μέλη του κλιμακίου της ΥΚΑΝ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην συνοικία Αναβαργος όχημα που οδηγούσε 25χρονος Βούλγαρος και στο οποίο επέβαιναν άλλα δυο πρόσωπα ένας 19χρονος και ένας 28χρονος κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου.

Μόλις αντιληφθηκε τους αστυνομικούς ο 28χρονος πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και επεχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο αλλά ανακόπηκε και συνεληφθει. Στην κατοχή του εντοπίστηκε λιγότερο από μισό γραμμάριο μεθαμφθεταμινης, το χημικό ναρκωτικό κρυσταλ- μεθ. Ανάλογη ποσότητα του ίδιου ναρκωτικού, εντοπίστηκε και στην κατοχή του Βούλγαρου οδηγού του οχήματος ενώ δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε στην κατοχή του 19χρονου.

Και οι δυο συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εξάλλου σε άλλη έρευνα που διενέργησαν αυτή την φορά μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντοπίστηκε στην κατοχή του οδηγού μικρή ποσότητα κάνναβης. Πρόκειται για 25χρονο Ιρανό φοιτητή το όχημα του οποίου ανακόπηκε για έλεγχο χθες βράδυ στηνρεις νεαροί εντοπίστηκαν σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις να κατέχουν μικροποσότητες ναρκωτικών. Στην πρώτη περίπτωση μέλη του κλιμακίου της ΥΚΑΝ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην συνοικία Αναβαργος όχημα που οδηγούσε 25χρονος Βούλγαρος και στο οποίο επέβαιναν άλλα δυο πρόσωπα ένας 19χρονος και ένας 28χρονος κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. Μόλις αντιληφθηκε τους αστυνομικούς ο 28χρονος πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και επεχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο αλλά ανακόπηκε και συνεληφθει. Στην κατοχή του εντοπίστηκε λιγότερο από μισό γραμμάριο μεθαμφθεταμινης, το χημικό ναρκωτικό κρυσταλ- μεθ. Ανάλογη ποσότητα του ίδιου ναρκωτικού, εντοπίστηκε και στην κατοχή του Βούλγαρου οδηγού του οχήματος ενώ δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε στην κατοχή του 19χρονου. Και οι δυο συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εξάλλου σε άλλη έρευνα που διενέργησαν αυτή την φορά μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντοπίστηκε στην κατοχή του οδηγού μικρή ποσότητα κάνναβης. Πρόκειται για 25χρονο Ιρανό φοιτητή το όχημα του οποίου ανακόπηκε για έλεγχο χθες βράδυ στην Πάφο.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal