MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συλλήψεις νεαρών για ναρκωτικά σε Λεμεσό και Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Μάζεψαν νεαρούς με ναρκωτικά – Χειροπέδες σε τρεις στη Λεμεσό και έναν στην Πάφο

Advertisement

Δύο νεαροί, 18 και 20 ετών, διακινούνταν, χθες το απόγευμα, πεζά σε περιοχή της Λεμεσού όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών τους ανέκοψαν.

Κατά την ανακοπή τους, ο 18χρονος θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού περίπου γραμμαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 20χρονο στην κατοχή του ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 περίπου γραμμαρίων και συνελήφθη επίσης για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην περιοχή προσήλθε οδηγώντας μοτοποδήλατο και ένας 21χρονος. Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι, ο 21χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς κράνος και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των τριών νεαρών, ανευρέθηκε στην οικία του 18χρονου ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη, ενώ στην οικία του 21χρονου ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 25 περίπου γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύλληψη και στην Πάφο

Σε άλλη περίπτωση, αυτή τη φορά στην Πάφο, συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονος από την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών κ.α.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal