MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συλλήψεις για υποβοήθηση παράτυπων αλλοδαπών. Μέχρι 5 χιλιάδες «ταρίφα» για ταξίδι μέσω κατεχομένων προς Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στη Λάρνακα – Υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 31 και 21 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας. Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, να μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους, δύο άλλα πρόσωπα, που φέρονται να εισήλθαν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Advertisement

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα, που είχαν μαζί τους ταξιδιωτικές αποσκευές, να βρίσκονται σε σημείο στην επαρχία Λάρνακας, κοντά στις κατεχόμενες περιοχές. Τα μέλη της Αστυνομίας παρέμειναν στο σημείο για έλεγχο και 30 λεπτά αργότερα αντιλήφθηκαν τους δύο υπόπτους, να προσεγγίζουν με αυτοκίνητο το σημείο, να παραλαμβάνουν τα άλλα δύο πρόσωπα και να κατευθύνονται προς τη Λάρνακα.

Αφού το όχημα ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν ο 31χρονος και συνοδηγός ο 21χρονος, ενώ επιβάτες ήταν άντρας και γυναίκα 30 και 24 ετών αντίστοιχα, υπήκοοι τρίτης χώρας. Όπως στη συνέχεια διαφάνηκε, οι 30χρονος και 24χρονη, είχαν αφιχθεί στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας τις προηγούμενες ημέρες και χθες μεταφέρθηκαν από άλλο πρόσωπο, στις ελεύθερες περιοχές, στο σημείο όπου τους παρέλαβαν οι δύο ύποπτοι, για να τους μεταφέρουν σε αστυνομικό σταθμό όπου θα υπέβαλλαν αίτηση για παροχή ασύλου.

Σύμφωνα με τους 30χρονο και 24χρονη, αυτοί φέρονται, ενόσω βρίσκονταν στη χώρα τους, να πλήρωσαν τα χρηματικά ποσά των 5,000 ευρώ και 3,000 ευρώ αντίστοιχα, σε ομοεθνή τους, με σκοπό να διευθετήσει τη μεταφορά τους στην Κύπρο, με τα χρήματα που πλήρωσαν να καλύπτουν και την πληρωμή των δύο υπόπτων.

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Όσον αφορά στους 30χρονο και 24χρονη, έχει διευθετηθεί η μεταφορά τους σε Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal