MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συλλεκτικά γραμματόσημα για το Πάφος 2017 από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία  θεσμικός Χορηγός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017 κυκλοφόρησαν μια σειρά τριών  γραμματοσήμων με αφορμή τον θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης ο οποίος φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Advertisement

Τα συλλεκτικά γραμματόσημα σύμφωνα με τον διευθυντή των ταχυδρομικών υπηρεσιών Ανδρέα Γρηγορίου φιλοτεχνήθηκε από τον κ. Νίκο Ιεροδιακόνου και αποτελείται από τρία ενωμένα γραμματόσημα των 64 σεντ. Έχουν εκδοθεί 192 χιλιάδες γραμματόσημα σε φύλλα των 12 γραμματοσήμων. Όπως επεσήμανε ο διευθυντής των Κυπριακών ταχυδρομείων ο καλλιτέχνης μέσα από τα δυο γραμματόσημα που απεικονίζουν, το ένα την πέτρα του Ρωμιού και το άλλο μέρος του αρχαιολογικού πάρκου της Πάφου αναδεικνύει την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Πάφου ενώ το τρίτο γραμματόσημο που απεικονίζει το λογότυπο του Πάφος 2017 και ενώνει τα άλλα δυο αναδεικνύει το ίδιο το γεγονός.

paf2

Η σειρά γραμματοσήμων παρουσιάστηκε σε διάσκεψη τύπου  στα γραφεία του οργανισμού στην παρουσία του Προέδρου του Πάφος2017 Δρ.Χρίστου Πατσαλίδη και του Διευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων κ.Ανδρέα Γρηγορίου. Ο κ.Γρηγοριου σημείωσε ότι τα γραμματόσημα θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου μαζί με το σημαντικότερο γεγονός για το 2017, της πολιτιστικής πρωτεύουσας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πάφος 2017 Δρ. Χρήστος Πατσαλιδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του οργανισμού στα Κυπριακά ταχυδρομεία τονίζοντας ξανά ότι το 2017 είναι μια σημαντική χρονιά για ολόκληρη την Κύπρο και όχι μόνο για την Πάφο. Το τμήμα των Κυπριακών ταχυδρομείων, συνέχισε, ανταποκρίθηκε θετικά από την πρώτη στιγμή στην σχετική πρόταση του Πάφος 2017.

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network