MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συγκλονισμός για τις γυναικοκτονίες. Νεκρές επειδή… θόλωσε! Στο Δικαστήριο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου ξανά σήμερα ο 32χρονος καθ’ ομολογία δράστης αντιμέτωπος με το αδίκημα του διπλού φόνου εκ προμελέτης – Σήμερα οι νεκροτομές στις σορούς των δύο άτυχων γυναικών – Όσα ομολόγησε ο 32χρονος για τις γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν την Κύπρο

Τις άκουσε να μιλούν, θεώρησε ότι τον κορόιδευαν, τις πυροβόλησε με το κυνηγετικό, τις έθαψε στην αυλή κι έστηνε ένα σενάριο σε κάθε ανάκριση για την τύχη τους. Ένα θρίλερ 18 ημερών πίσω από τις γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν το παγκύπριο, στο οποίο έβαλε τέλος ο 32χρονος δράστης τα ξημερώματα της Κυριακής.

Advertisement

Ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα του και αφού μεταφέρθηκε από τους ανακριτές στον Αμίαντο, υπέδειξε το σημείο που έθαψε την Alraeesi Khaiat και την Mariia Gazibagandova, 43 και 33 ετών και οι δύο κάτοχοι Ρωσικού διαβατηρίου.

Φαίνεται πως η σύλληψη του 23χρονου ομοεθνή του το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεμεσό, που επί μέρες «έδειχνε» ως το πρόσωπο που γνώριζε για την τύχη των δύο γυναικών, στάθηκε η αφορμή για να αποκαλύψει το φρικτό του έγκλημα.

Οι δύο άτυχες γυναίκες βρέθηκαν θαμμένες σε ένα λάκκο βάθους 1,5 με 2 μέτρα, στην αυλή της εξοχικής κατοικίας στον Αμίαντο, όπου είχαν μεταβεί με τον δολοφόνο τους στις 16 Νοεμβρίου.

Πως διέπραξε το στυγερό έγκλημα 

Το επόμενο πρωί ο 32χρονος Σύρος ξύπνησε και πήγε για κυνήγι. Κατά την επιστροφή του στο εξοχικό, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, είδε τις δύο γυναίκες να κάθονται στην αυλή του σπιτιού και τις άκουσε να μιλάνε. Ο ίδιος θεώρησε ότι τον κοροϊδεύαν και για την καταγωγή. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times είπε στους ανακριτές ότι «θόλωσε» και με το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε πυροβόλησε εναντίον τους δύο φορές.

Η μία γυναίκα δέχτηκε τον πυροβολισμό πισώπλατα και η άλλη όπως φαίνεται να φέρει το θανάσιμο τραύμα στο πλευρό, ωστόσο λόγω της κατάστασης στην οποία εντοπίστηκαν, αναμένεται η νενομισμένη νεκροτομή για να διαφανεί πέραν πάσης αμφιβολίας που δέχτηκαν τα θανάσιμα τραύματα.

Εν συνεχεία, φαίνεται πως ο δράστης έκρυψε τα πτώματα στο υπόγειο του εξοχικού, επέστρεψε στη Λεμεσό που είναι και ο τόπος διαμονής του, πήρε ένα κομπρεσέρ και επέστρεψε στο εξοχικό για να θάψει τα πτώματα των δύο γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες πήρε μαζί του και δύο πρόσωπα τα οποία τον βοήθησαν για να σκάψει τον λάκκο βάθους 1,5 με 2 μέτρα. Εν συνεχεία τους μετέφερε πίσω στη Λεμεσό χωρίς όμως αυτοί να γνωρίζουν για το έγκλημα.

Τα δύο αυτά πρόσωπα αναζητούνται από την Αστυνομία, με τον 32χρονο να αναφέρει πως δεν ξέρει στοιχεία τους.

 

Η αυλή της εξοχικής κατοικίας στον Αμίαντο, όπως και η γύρω περιοχή, είχε ερευνηθεί και τις προηγούμενες μέρες από την Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Ενδεικτική η δήλωση στην οποία προέβη ο Αρχηγός της Αστυνομίας από τη σκηνή του εγκλήματος.

«Η αστυνομία είχε χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα τις προηγούμενες μέρες με σκοπό τον εντοπισμό του πλην όμως αν δείτε το έδαφος, το βάθος και την επιφάνεια του εδάφους διαπιστώνεται ότι θα ήταν αδύνατη η ανεύρεση τους χωρίς την υπόδειξη του δράστη» είπε.

Σε βάρος του 32χρονου από τη Συρία διερευνάται πλέον υπόθεση διπλού φόνου εκ προμελέτης από το ΤΑΕ Λεμεσού και οδηγείται σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου. Εάν οι ανακριτές το κρίνουν απαραίτητο θα περάσουν τον 32χρονο καθ’ ομολογία δράστη και από νέα ανάκριση.

Σήμερα, θα διενεργηθεί εξάλλου και η νενομισμένη νεκροτομή στις σορούς των δύο άτυχων γυναικών από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network