MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συγκλονισμό εκφράζουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες για τις δολοφονίες αλλοδαπών γυναικών

Advertisement

Sponsored by exness

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες δηλώνουν τον συγκλονισμό τους αναφορικά με την αποκάλυψη επτά κατά συρροή δολοφονιών γυναικών στον τόπο μας, ιδιαίτερα που οι δολοφονηθείσες γυναίκες ήταν αλλοδαπές.

Advertisement

Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι το  δικαίωμα της ζωής αποτελεί το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και αν αυτό παραβιάζεται κατά συρροή σε μια Δημοκρατία, γίνεται προφανές ότι οι θεσμοί αυτής της Δημοκρατίας πάσχουν, ιδιαίτερα αν αυτή η Δημοκρατία θέλει να θεωρείται Ευρωπαϊκή.

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πάρει όλες τις αναγκαίες αποφάσεις και να προβεί σε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και πράξεις ούτως ώστε να διαλευκανθούν πλήρως όλα τα εγκλήματα που έχουν αποκαλυφθεί. Παράλληλα καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λάβει όλες τις απαραίτητες πολιτικές αποφάσεις και να προβεί σε όλες τις πολιτικές πράξεις που είναι αναγκαίες για την προστασία του κύρους του Κυπριακού Κράτους, για τη λειτουργία της Δημοκρατίας και την πλήρη προστασία των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ανθρώπου στην Κύπρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network