MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συγκινητικό βίντεο: Χαρμόσυνα νέα από το Ισραήλ. Βρέθηκε συμβατός δότης για τη μαχήτρια Νικολέτα

Advertisement

Sponsored by exness

Βρέθηκε συμβατός δότης για Νικολέτα Χρυσάνθου – «Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τη στήριξή σας»

Μήνυμα ελπίδας στέλνει η Νικολέτα Χρυσάνθου από την Έμπα της επαρχίας Πάφου, η οποία νοσηλεύεται με λευχαιμία σε Νοσοκομείο στο Ισραήλ.

Advertisement

Η νεαρή μαχήτρια γνωστοποίησε  μέσω ανάρτησης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρέθηκε συμβατός δότης και αναμένει τα αποτελέσματα για να προχωρήσει στη μεταμόσχευση.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δότης θα είναι ο πατέρας της. Επίσης η νεαρή μαχήτρια ευχαριστεί τους πολίτες για τη στήριξη και τις προσευχές τους.

Μάλιστα, μαζί με το μήνυμα της δημοσίευσε κι ένα βίντεο όπου μουσικοί τραγουδούν στους ασθενείς για να τους τονώσουν το ηθικό.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση της Νικολέτας Χρυσάνθου

«Ισραήλ… νομίζω δεν χρειάζεται να περιγράψω πολλά για να σας εξηγήσω πώς είναι τα πράγματα εδώ! Ξεκινώντας από το προσωπικό; Τους γιατρούς; Τις ελπίδες και την αισιοδοξία που φέγγει από τα μάτια τους; Σήμερα ήταν η 2η φορά που ήρθαν άτομα να μας ‘ταξιδέψουν’ λίγο έξω από την περιπέτεια που περνούμε! Μουσική με συνοδευτικό παγωτό για απόλαυση! Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που συν χαίρεσαι αυτούς τους ανθρώπους που αφιερώνουν λίγο από το χρόνο τους για ασθενείς που μέρα νύκτα είναι σε ένα θάλαμο, σε ένα δωμάτιο. Επί ευκαιρίας θέλω να αναφερθώ και στη δική μου κατάσταση. Ήρθα Ισραήλ με 90% λευχαιμία, που αυτό πάει να πει μηδαμινές ελπίδες ζωής. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο το μόνο που ένιωθα ήταν αισιοδοξία, ότι οι Άγιοι πλέον ήταν κοντά μου αφού ήρθα στον τόπο τους. Ε ναι λοιπόν, φτάσαμε να ξεπεράσουμε το ρεκόρ με λιγότερο από 10% από τις πρώτες κιόλας μέρες της θεραπείας!! Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως έβγαλα μυελό και περιμένουμε τα αποτελέσματα για να προχωρήσουμε στη μεταμόσχευση όπου δότης θα είναι ο πατέρας μου! Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τη στήριξή σας».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network