MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύγχρονη Μήδεια… Ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο της (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Αποτροπιασμός… Και συγκλονισμός… Από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα της οδού Επιστροφής στην περιοχή Γερίου στη Λευκωσία.

Advertisement

Οι πληροφορίες γύρω από το στυγερό έγκλημα συγκλονίζουν.

Η 40χρονη μητέρα από το Καζακστάν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 12χρονο γιο της και ακολούθως αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα ο πατριός…

Ο σύζυγος της 40χρονης, ένας 52χρονος Ελληνοκύπριος, αστυνομικός στο επάγγελμα, τους έψαχνε από το πρωί αλλά δεν κατάφερνε να τους εντοπίσει. Η είσοδος του διαμερίσματος τους ήταν κλειδωμένη. Όταν μέλη της Πυροσβεστικής πέτυχαν είσοδο από το παράθυρο του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου, ο 52χρονος σύζυγος της και πατριός του μικρού βρέθηκε μπροστά στο πιο αποτρόπαιο θέαμα.

Νεκρό στο κρεβάτι του το αγοράκι…

Το 12χρονο αγοράκι νεκρό στο κρεβάτι με τραύματα σε πολλά σημεία του σώματος του. Σοβαρότερο αυτό που έφερε στο λαιμό. Η 42χρονη μητέρα του 12χρονου και σύζυγος του, τραυματισμένη στο σαλόνι του διαμερίσματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν 4 μαχαίρια, μεγάλα και μικρά.

Παραδέχτηκε το στυγερό έγκλημα της…

Η μητέρα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κινδύνου. Η τραυματισμένη γυναίκα παραδέχτηκε τη διάπραξη του αποτρόπαιου εγκλήματος της. Εναντίον της διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Συγκλονισμένοι γείτονες και φίλοι του άτυχου μαθητή βρέθηκαν στη σκηνή της τραγωδίας και παρακολουθούσαν με συγκλονισμό όσα λάμβαναν χώρα με τις έρευνες της Αστυνομίας. Ένα μεγάλο γιατί ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων…

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το έγκλημα 10 λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε από τη σκηνή του εγκλήματος ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος είπε ότι από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή «φαίνεται να έχουμε μπροστά μας μια οικογενειακή τραγωδία».

Όπως μεταδόθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, υπάρχουν πληροφορίες ότι η μητέρα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο κύριος Σιάηλος περιορίστηκε να επιβεβαιώσει πληροφορίες που θέλουν τη μητέρα να αντιμετώπιζε διάφορα ιατρικά προβλήματα.

«Στη σκηνή εντοπίστηκαν αιχμηρά αντικείμενα που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του εγκλήματος» είπε ο κύριος Σιάηλος.

Οι εξετάσεις στη σκηνή συνεχίζονται από τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network