MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συγχαρητήρια ΠτΔ στην κυπριακή αποστολή στην Ταραγόνα

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος συγχαίρει θερμά την κυπριακή αποστολή στην Ταραγόνα και ανακοινώνει θεσμοθέτηση βράβευσης αθλητών 

Advertisement

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τις αθλήτριες και σε ολόκληρη την αποστολή που εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία την Κύπρο στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Ταραγόνα της Ισπανίας εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε γραπτή του δήλωση, με την οποία ανακοινώνει πως από φέτος θα θεσμοθετηθεί και θα καθιερωθεί ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, για να τιμούνται όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίνονται σε διεθνείς αγώνες.

“Ιδιαιτέρως συγχαίρω τους αθλητές μας που με τις επιδόσεις τους διακρίθηκαν, κέρδισαν μετάλλια και ανέβασαν μαζί τους τη σημαία της χώρας μας στο βάθρο των νικητών. Χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια, όπως και πολύ σημαντικές επιδόσεις είναι ο απολογισμός που μας έκανε αυτές τις μέρες περήφανους για τον αθλητισμό της χώρας μας”, αναφέρει στη δήλωσή του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

“Δεν είναι υπερβολή εάν επισημάνω πως έγραψαν μία ακόμα λαμπρή σελίδα στην αθλητική Ιστορία της χώρας μας, επιβεβαιώνοντας ότι ο αθλητισμός στην Κύπρο λειτουργεί πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο και αξιοποιεί το ταλέντο και τις προσπάθειες των αθλητών, με αποτέλεσμα να αναβαθμίζεται διαρκώς και η διεθνής παρουσία μας”, σημειώνει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογραμμίζει πως “ανάλογη των επιτυχιών τους θα είναι και η στάση της Πολιτείας έναντι των αθλητών και των προπονητών.

“Συγχαίρω ξανά όλους. Όσους κέρδισαν μετάλλια, αλλά και όσους αγωνίστηκαν δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις. Εξίσου αξίζει εύφημος μνεία και στους προπονητές, οι οποίοι οδήγησαν τους αθλητές μας στις μεγάλες αυτές επιτυχίες, αλλά και στους συνοδούς τους, οι οποίοι συνέβαλαν έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες για να αποδώσουν τα μέγιστα”, καταλήγει στη δήλωσή του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network