MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συμπληρώθηκε το παζλ της γκαγκστερικής επίθεσης στη Λεμεσό… Ο ρόλος του 63χρονου που συνελήφθη

Advertisement

Sponsored by exness

Συμπληρώθηκε το παζλ της γκαγκστερικής επίθεσης στη Λεμεσό – Ο ρόλος του 63χρονου που συνελήφθη – Τον ενέπλεξε μαρτυρία – Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης

Το παζλ της γκανγκστερικής επίθεσης που διαπράχθηκε στις 28 Ιουνίου, στη Λεμεσό, και είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 66χρονης συμπληρώνουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Advertisement

Νωρίς το απόγευμα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 63χρονου από την Πάφο εναντίον του οποίου προέκυψε «μαρτυρία» όπου και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Ο 63χρονος αποτελεί το 4ο πρόσωπο που συνελήφθη για την υπόθεση καθώς προηγήθηκαν οι συλλήψεις 47χρονου και 46χρονου, Ελληνοκύπριοι και 49χρονου από την Πολωνία οι οποίοι τελούν υπό κράτηση.

Ο 63χρονος φέρεται ως το ένα από τα δύο πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν εντός του οχήματος και ανέμεναν τα άλλα δύο πρόσωπα τα οποία ακολούθησαν και επιτέθηκαν στην 66χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι δυο πρόσωπα επιτέθηκαν στην 66χρονη μόλις εξήλθε του διαμερίσματος της και αφού την κτύπησαν στο κεφάλι και την φίμωσαν, απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρήματα και εγκατέλειψαν τη σκηνή αφού επιβιβάστηκαν στο εν λόγω όχημα.

Από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρέθηκαν κλειστά κυκλώματα της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network