MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Στυλοβάτης η ρωσική αγορά… να μπουν στο κάδρο κι άλλες αγορές με προοπτικές», λέει ο ΓΔ ΠΑΣΥΞΕ στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Ικανοποίηση για κινητικότητα τριημέρου και για κλείσιμο Σεπτεμβρίου – Ελπίδα ΠΑΣΥΞΕ ότι θα εξελιχθεί ικανοποιητικά και ο Οκτώβριος – «Στυλοβάτης η ρωσική αγορά… να βάλουμε στο κάδρο κι άλλες αγορές με προοπτικές», λέει ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ στη Cyptus Times

Του Γιώργου Βήχα

Η κινητικότητα που υπήρξε κατά το τριήμερο της 1ης Οκτωβρίου έφερε μερικά χαμόγελα στις τάξεις των ξενοδόχων που είδαν τα καταλύματα να γεμίζουν ξανά.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, ανέφερε πως υπήρξε αρκετή κινητικότητα και στα παραλιακά και στα ορεινά θέρετρα.

«Έκλεισε ικανοποιητικά ο Σεπτέβριος» τόνισε, σημειώνοντας πως η πληρότητα έφτασε στο 45% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, προ πανδημίας δηλαδή.

Ο κ. Ρουσουνίδης ανέφερε πως «σε κάποιες περιπτώσεις η πληρότητα άγγιξε και το 70%», αριθμός που αφορά κυρίως Σαββατοκύριακα, ενώ την ίδια στιγμή τις καθημερινές έπεφτε κοντά στο 20-30%», ανέφερε κάτι που ήταν αναμενόμενο.

«Ευελπιστούμε πως ικανοποιητικά θα εξελιχθεί και ο Οκτώβριος» τόνισε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε πως στυλοβάτης αποδείχθηκε η ρωσική αγορά, παρά τα εμπόδια που υπήρξαν λόγω περιορισμών.

Σημαντικοί αριθμοί προήλθαν και από αγορές όπως τη Μεγάλη Βρετανία και την Ουκρανία, ενώ ακόμη είχαμε και σε μικρότερο βαθμό κρατήσεις από αγορές όπως η Ελβετία, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Σλοβακία.

«Ευελπιστούμε ότι το 2022 να είναι αρχή ανάκαμψης» ανέφερε καταλήγοντας, εκφράζοντας την ίδια στιγμή την πεποίθηση πως, και με βάση το πλάνο του Υφυπουργείου Τουρισμού, «θα μπουν στο κάδρο κι άλλες αγορές με προοπτικές όπως η Γερμανία και η Γαλλία».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network