MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στροφή στον αέρα για πτήση με προορισμό την Λάρνακα λόγω… ανέμων

Advertisement

Sponsored by exness

Από το αεροδρόμιο Λάρνακας… στην Πάφο – Στροφή στον αέρα από την Royal Jordanian – Δεν της επέτρεψαν προσγείωση οι άνεμοι – Όλες οι πληροφορίες

Οι ανακατατάξεις στον αέρα οδήγησαν αεροπλάνο που είχε προορισμό τη Λάρνακα να προσγειωθεί στην Πάφο.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της Royal Jordanian που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Αμάν σε Κύπρο, σήμερα το απόγευμα, η οποία είχε ως προορισμό την προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ωστόσο, λόγω ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν, αναγκάστηκε να κάνει στροφή στον αέρα και να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Πάφου.

Η εκτιμώμενη ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο Λάρνακας ήταν γύρω στις 6 και μισή το απόγευμα, σήμερα, έχοντας ως αποτέλεσμα, μετά από την καθυστέρηση που σημειώθηκε, το αεροπλάνο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο λίγο πριν τις 9 το βράδυ.

Στην πτήση επέβαιναν συνολικά 48 επιβάτες οι οποίοι υπέστησαν μία μικρή ταλαιπωρία λόγω της ανάγκης που προέκυψε ο πιλότος να προσγειώσει το αεροπλάνο του πρώτα στο αεροδρόμιο Πάφου και μόλις ο καιρός το επέτρεψε, να επιστρέψει στον προορισμό του.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι λόγω καιρικών φαινομένων δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και άλλες πτήσεις με καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network