MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στρέφονται σε ελλείποντα της δεκαετίας και αναμένουν απαντήσεις από εξετάσεις για τον σκελετό στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέχεια στη διαδικασία εξέτασης της σκελετοποιημένης σορού που εντοπίστηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στον περιφραγμένο χώρο του Νοσοκομείου Λεμεσού – Αναμένουν απαντήσεις οι ανακριτές για να πάρουν κατεύθυνση οι έρευνες τους – «Ξεσκονίζουν» φακέλους με ελλείποντα πρόσωπα της τελευταίας δεκαετίας από Λεμεσό και άλλες επαρχίες

Με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού να αναμένουν απαντήσεις από την συνέχεια εξέτασης της σκελετοποιημένης σορού που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης εντός του περιφραγμένου χώρου του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, η διερεύνηση παραμένει επικεντρωμένη σε ελλείποντα πρόσωπα.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι ανακριτές έχουν ανασύρει από τα συρτάρια τους φακέλους με πρόσωπα που παραμένουν ελλείποντα την τελευταία δεκαετία, σε Λεμεσό και άλλες επαρχίες, καθώς η κατάσταση της σορού τους αναγκάζει να πάνε αρκετά χρόνια πίσω. Το γεγονός ότι επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, δυσκολεύει περαιτέρω τις προσπάθειες από πλευράς αστυνομίας.

Ωστόσο, η διερεύνηση θα πάρει πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση όταν απαντηθούν καίρια ερωτήματα από τη διαδικασία της νεκροτομής, όπως το φύλο, η ηλικία και η καταγωγή του θύματος και βεβαίως ο χρόνος θανάτου και κατά πόσον αυτός ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Το έργο των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου και της ανθρωπολόγου Μαριστάλλα Κυρκιμτζή, μόνο εύκολο δεν είναι εξαιτίας της κατάστασης της σορού. Η διαδικασία αναμένεται να είναι πολυήμερη και για να δοθούν απαντήσεις, θα πρέπει να διενεργηθεί σειρά από εξειδικευμένες εξετάσεις.

Η διαδικασία εξέτασης της σορού που ξεκίνησε την Παρασκευή, αναμένεται να συνεχιστεί εκτός απροόπτου σήμερα καθώς και τις επόμενες μέρες.

Ο ανθρώπινος σκελετός, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή το πρωί της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου, εντός του περιφραγμένου χώρου του Νοσοκομείου Λεμεσού, βορειοανατολικά από το ελικοδρόμιο. Εντοπίστηκε από εργάτη, έναν αλλοδαπό κηπουρό, ο οποίος έντρομος αντιλήφθηκε αρχικά ένα σκελετωμένο χέρι. Όταν έκανε μερικά ακόμα βήματα, βρέθηκε μπροστά σε ολόκληρο τον σκελετό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal