MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στους 6 βαθμούς η θερμοκρασία απόψε – Τι καιρό θα έχουμε αύριο

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια, αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Advertisement

Aίθριος αύριο ο καιρός 

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά τοπικά στα δυτικά, ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Άνοδος της θερμοκρασίας από εβδομάδας 

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία τη Δευτέρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 22°C 4°C 52%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 21°C 7°C 62%
Λεμεσός: 20°C 7°C 58%
Αεροδρόμιο Πάφου: 20°C 10°C 62%
Φρέναρος: 20°C 8°C 52%
Πρόδρομος: 12°C 1°C 76%
Πόλις Χρυσοχούς: 21°C 8°C 52%

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network