MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στους 21 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο, ενδεχόμενο βροχών Πέμπτη και Παρασκευή

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριος θα καταστεί ξανά ο καιρός από το Σάββατο – Σκαμπανεβάσματα δείχνει η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Advertisement

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές καθώς και ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, κυρίως το απόγευμα της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής. Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network