MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στον… πάγο η Κύπρος! Βροχές, παγετός και χιόνια

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή – Βροχές, παγετός και χιόνια συνθέτουν το σκηνικό

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Στα δυτικά και τα βόρεια δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και τοπικά στα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα ορεινά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 7 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους πλην 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, αλλά ενδεχομένως και σε κάποιες πεδινές περιοχές θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά αργά το απόγευμα, στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και τοπικά στα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Το Σάββατο θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά, αλλά από το απόγευμα αναμένονται βροχές σε πολλές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ορεινά θα σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα και χιόνια τοπικά στα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Φωτογραφία: Σταύρος Ιωαννίδης

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network