MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στον απόηχο της… Βίσση στο Π.Γ οι υποψηφιότητες ΔΗΣΥ

Advertisement

Sponsored by exness

Με την ώρα των αποφάσεων για της Ευρωεκλογές να πλησιάζει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, στο κόμμα κρατούν ακόμα «κλειστά χαρτιά» για την τελική εξάδα που θα απαρτίζει το ψηφοδέλτιο. Στις 5 συνέρχεται το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, ενώπιον του οποίου θα τεθεί αποκλειστικά το θέμα των Ευρωεκλογών.

Advertisement

Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου δεν αποκλείεται να τεθεί και η επιλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου αναφορικά με τον αριστίνδην υποψήφιο, με τις πληροφορίες να συνεχίζουν να «δείχνουν» τον Εκπρόσωπο Τύπου της Βουλής και δημοσιογράφο Λουκά Φουρλά, ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί πρόσωπο που επιθυμεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο.

Αν και για τον Λουκά Φουρλά γίνεται εδώ και αρκετό καιρό λόγος με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι απάντησε θετικά στην πρόταση του ΔΗΣΥ, τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, ούτε από την Πινδάρου, ούτε από τον ίδιο.

Και ενώ η υποβολή υποψηφιοτήτων από μέλη του κόμματος ορίστηκε για το πρωί της Παρασκευής, το ενδιαφέρον στρέφεται και στην Άννα Βίσση, το όνομα της οποίας ακούστηκε εδώ και καιρό. Ακολούθως «αποσύρθηκε» και επανήλθε προσφάτως στο προσκήνιο. Πάντως πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρουν ότι έδωσε αρνητική απάντηση, την ώρα που από τα υψηλά δώματα της Πινδάρου αφήνουν να νοηθεί ότι το θέμα ακόμα δεν έχει κλείσει.

Δείτε πιο κάτω τι δήλωσε η ίδια, όταν ερωτήθηκε σχετικά στο 1:56


Πάντως ο Αβέρωφ Νεοφύτου επανήλθε μέσω Twitter, αναφερόμενος σε… Real ή Fake News.

Τα δεδομένα…

Λευτέρης Χριστοφόρου, Ελένη Σταύρου, Νίκος Τορναρίτης.

Ως γνωστό έχει ήδη εξαγγείλει την υποψηφιότητα του ο νυν ευρωβουλευτής του κόμματος και αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου. Το ίδιο έπραξε και η Βουλευτής Λεμεσού Έλενα Σταύρου. Το αναμενόμενο επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης του και ο Νίκος Τορναρίτης.

Στο κάλεσμα της παράταξής μας για τη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών, θα είμαι υποψήφιος, στην πρώτη γραμμή αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Νίκος Τορναρίτης.

Θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ «κλειδώνει» και η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Τζώρτζια Παναγιώτου Κωνσταντίνου.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Η υποβολή υποψηφιοτήτων, στην οποία δικαίωμα έχουν όλα τα μέλη του κόμματος, θα ξεκινήσει στις 8 και 30 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στη 1 το μεσημέρι. Εάν οι υποψηφιότητες είναι περισσότερες από τις κενές θέσεις του ψηφοδελτίου τότε θα προκηρυχθούν εκλογές, στις οποίες θα ψηφίσουν τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network