MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στον «αέρα» το άνοιγμα νυχτερινών κέντρων… Πάνε Προεδρικό για διαμαρτυρία οι ιδιοκτήτες τους

Advertisement

Sponsored by exness

Στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης – Προειδοποιούν με λήψη και άλλων μέτρων εάν δεν λάβουν την οικονομική στήριξη που δικαιούνται, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος τους στη Cyprus Times

Μπορεί να ανακοινώθηκε προ ημερών το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στις 10 Ιουνίου από πλευράς Κυβέρνησης στο πλαίσιο χαλάρωσης των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο οι ιδιοκτήτες τους προειδοποιούν με δυναμικά μέτρα, καθώς όπως καταγγέλλουν δεν έχουν λάβει ακόμη την οικονομική στήριξη που δικαιούνται από την Κυβέρνηση.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης Νίκος Βασιλείου, τόνισε ότι θα προχωρήσουν με διαμαρτυρίες και άλλες κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα εάν δεν εισακουστούν τα αιτήματά τους.

«Μας υποσχέθηκαν να μας πληρώσουν για όλες τις βδομάδες που είμαστε κλειστοί και στην ουσία μας πλήρωσαν το 50% και δεν μας λένε τώρα, ναι ή όχι για να μας δώσουν τα υπόλοιπα που δικαιούμαστε. Υπάρχουν αρκετοί που δεν μπορούν να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους στις 10 Ιουνίου με αυτά τα δεδομένα», τόνισε ο κ.Βασιλείου.

Διευκρινίζοντας ότι, «όλες οι άλλες εταιρίες έπαιρναν 60% στήριξη από τα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας για το προσωπικό τους δούλευαν και έκαναν και κέρδη και κάποιοι υπερκέρδη, διότι οι δικοί μας κλάδοι ήταν κλειστοί και αυτοί μετατρέπονταν παράνομα σε δισκοθήκες και μουσικοχορευτικά κέντρα σε βάρος μας».

Μετά από απόφαση του Συνδέσμου η πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη και θα κατευθυνθεί προς το Υπουργείο Οικονομικών και ακολούθως θα καταλήξει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως εξήγησε ο κ. Βασιλείου αρκετοί επιχειρηματίες δεν μπορούν οικονομικά να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους με αυτή την κατάσταση. «Μας κράτησαν 16 μήνες κλειστούς χωρίς καμία επιχορήγηση ή και προστασία», επισήμανε.

Τέλος υπογράμμισε ότι στον κλάδο εργοδοτούνται πέραν των 2,000 ατόμων τα οποία θα κινδυνεύει εάν τα πράγματα πάρουν αρνητική τροπή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network