MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Στολίδι» για την ορεινή Λεμεσό το πλήρως ανακαινισμένο «Platres Arena» από την Property Gallery Developers

Advertisement

Sponsored by exness

«Στολίδι» για την ορεινή Λεμεσό αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο αποτελεί το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο Πλατρών που πλέον, με την νέα όψη του φέρει και νέο όνομα… «Platres Arena».

Και αυτό το έργο ολοκληρώθηκε από την εταιρεία  Property Gallery Developers η οποία τα τελευταία χρόνια επένδυσε εκατομμύρια στις Πλάτρες ανακαινίζοντας 4 ιστορικά κτίρια, το Petit Palais, που δεσπόζει στην πλατεία του χωριού, το Splendid, το The Pendeli Hotel και το Cleopatra, ενώ αναγείρει και δύο οικοδομικούς «παράδεισους» με ανεξάρτητες κατοικίες και επαύλεις το Greenwood at Platres και το Le Platres Chatet, αντίστοιχα.

Advertisement

Το «Platres Arena» που έχει ήδη ολοκληρωθεί και παραδοθεί, προσφέρεται για διαφόρων ειδών αθλητικές δραστηριότητες.

Η εταιρεία Property Gallery, όντας ένας σοβαρός και ενεργός κοινωνικός παίκτης στην Κύπρο, με την αγορά και ανακαίνιση του γηπέδου, επιβεβαιώνει εκ νέου τη δέσμευσή της στην αθλητική σκηνή του τόπου και στην ευημερία των Κυπρίων και των ξένων με την επένδυση σε τέτοιου είδους έργα.

Το αθλητικό κέντρο Platres Arena περιλαμβάνει ένα πραγματικών διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου με χωρητικότητα 1500 ατόμων, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, γήπεδα καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας,  καθώς επίσης και δύο γήπεδα τένις με σκληρό ακρυλικό δάπεδο που ακολουθεί τις προδιαγραφές του Αυστραλιανού open.

 

Η τοποθεσία του γηπέδου το οποίο είναι περικυκλωμένο από το πιο όμορφο δάσος της Κύπρου, σε συνδυασμό με το καινοτόμο αθλητικό και ψυχαγωγικό σύμπλεγμα είναι ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες, είτε για μια επίσκεψη το σαββατοκύριακο με την οικογένεια, είτε για διευθέτηση εταιρικών τουρνουά ή μια επαγγελματική εκδήλωση.

Διαθέτει αποδυτήρια, εξοπλισμός αναγκαίο για αθλητικούς χώρους, γυμναστήριο, σάουνα καθώς και καφετέρια όπου μπορούν να κάνουν την εμπειρία των επισκεπτών πιο άνετη και πιο ολοκληρωμένη.

Το Platres Arena μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ψυχαγωγικός χώρος για να φιλοξενήσει συναυλίες και μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις με δυνατότητα εξυπηρέτησης με Catering και άλλες υπηρεσίες από το Petit Palais Platres, που παρέχει και ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες του.

https://cypruspropertygallery.com/

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network