MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο βάθος… Black Friday και άρχισαν ήδη οι προετοιμασίες. «Οι προσδοκίες ιδιαίτερα υψηλές»

Advertisement

Sponsored by exness

Στο βάθος… Black Friday – Άρχισαν οι προετοιμασίες στα καταστήματα – Αγώνας δρόμου ώστε οι παραγγελίες να φτάσουν στην ώρα τους και να καλύψουν τις ανάγκες – «Οι προσδοκίες ιδιαίτερα υψηλές… είμαστε θετικοί και αισιόδοξοι» λέει ο ΓΓ του ΠΑΣΥΛΕ στη Cyprus Times

Του Γιώργου Βήχα

Advertisement

Μπορεί να μας χωρίζει περίπου ένας μήνας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Black Friday δεν βρίσκεται ήδη στην πρώτη γραμμή του πλάνου των επιχειρήσεων.

Σιγά σιγά άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες διαφημίσεις ή προμηνύματα για προσφορές, ενώ αρκετές επιχειρήσεις φρόντισαν ήδη τις παραγγελίες τους έτσι ώστε να είναι πανέτοιμες για την 26η Νοεμβρίου.

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου Μάριος Αντωνίου, ανέφερε πως πρόκειται για θεσμό ο οποίος ήρθε για να μείνει καθώς αγκαλιάστηκε από το κοινό.

Στις τάξεις των επιχειρήσεων επικρατεί αισιοδοξία ότι οι καταναλωτές θα τιμήσουν την ημέρα. «Όλες οι επιχειρήσεις προσπαθούν να προσφέρουν όσο το δυνατό περισσότερα προϊόντα χαμηλότερες τιμές. Κατά βάση την τιμητική τους έχουν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές».

Όπως εξήγησε ο κ. Αντωνίου, πρόκειται για θεσμό που φέρνει ανάσα στα έσοδα των επιχειρήσεων ενώ σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, η οποία είναι η πιο κερδοφόρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Είμαστε θετικοί και αισιόδοξοι» πρόσθεσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Αντωνίου Πάντως οι προσδοκίες για την φετινή Black Friday είναι ιδιαίτερα υψηλές, σε συνέχεια των όσων έλαβαν χώρα κατά την περσινή αντίστοιχη περίοδο στην οποία υπήρχαν περιορισμοί λόγω πανδημίας, ενώ σε Λεμεσό και Πάφο εφαρμόστηκαν επιπρόσθετα μέτρα τα οποία δεν επέτρεψαν στους καταναλωτές να μεταβούν στα καταστήματα.

Αρκετοί ευελπιστούν ότι η φετινή περίοδος θα βοηθήσει ώστε να κλείσουν κάποιες από τις «τρύπες» που προκάλεσε στις ταμειακές μηχανές η πανδημία και οι επιπτώσεις της στην αγορά.

Την ίδια στιγμή τον δικό της ρόλο θα παίξει και η ακρίβεια που άρχισε να δείχνει τα δόντια της σε αρκετούς τομείς. Αρκετοί εκτιμούν πως ενδεχομένως να είναι παράγοντας που μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο και να σπρώξει επιπλέον κόσμο να μεταβεί στις αγορές.

«Θέλουμε ο κόσμος να ικανοποιηθεί και αναμένουμε να δούμε την ανταπόκριση» κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network