MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο τμήμα για ανάκριση δύο πρόσωπα ύποπτα για τρομοκρατία

Advertisement

Sponsored by exness

Για ανάκριση στο ΤΑΕ Λεμεσού δύο πρόσωπα αραβικής καταγωγής για ενδεχόμενη διασύνδεση με τρομοκρατικές οργανώσεις – Πατέρας και γιος στο τμήμα – Έρευνες στην οικία τους – Τους παρακολουθούσαν για μέρες

Advertisement

Η πληροφορία που έφτασε στις αρχές ανέφερε ότι δύο πρόσωπα από τη Συρία που διαμένουν στη Λεμεσό, ενδεχομένως να συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Τα δύο αυτά πρόσωπα –πατέρας και γιος- τέθηκαν τις τελευταίες μέρες υπό παρακολούθηση και αφού εξασφαλίστηκαν εντάλματα έρευνας, μέλη της αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα στα υποστατικά τους για εντοπισμό τυχόν τεκμηρίων που να τους συνδέουν με τρομοκρατικές οργανώσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην οικία τους δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Οι δύο, ένας 49χρονος και ο γιος του ηλικίας περίπου 20 ετών, οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου και ανακρίνονται με τη βοήθεια μεταφραστή.

Μέλη της δύναμης τους είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τις τελευταίες μέρες.

Η αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών λαμβάνεται από τις αρχές πολύ σοβαρά υπόψη λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας από τα τρομοκρατικά κτυπήματα στην Ευρώπη, με τις αρχές ασφαλείας να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal