MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο τελικό στάδιο της κατάσβεσης η πυρκαγία στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι μεταξύ των χωριών Τσάδα και Αρμου – Κατέκαψε 20 εκτάρια  

Advertisement
Στο στάδιο της τελικής κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 13:30 στην περιοχή της Τσάδας  βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία .
 
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου κ. Νίκο Λογγίνο, αυτή τη στιγμή γίνεται η τελική κατάσβεση με τα βαρετά τύπου μηχανήματα και έγιναν και οι τελευταίες ρίψεις νερού από τα δύο ελικόπτερα που έχει εκμισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Στη σκηνή αναμένεται να μείνουν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας δυνάμεις πυρόσβεσης για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς.
 
H πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των χωριών Τσάδα και Άρμου στην Πάφο. Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης με στόχο την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

Συγκεκριμένα στη μάχη με τις φλόγες ρίχθηκαν οχτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δύο του τμήματος δασών και δύο του Ταμείο Θήρας ενώ το έργο πυρόσβεσης ενίσχυσαν και δύο πτητικά μέσα τα οποία μετά από κάποια ώρα αποχώρησαν.

Η πυρκαγιά κατέκαψε 20 εκτάρια άγριας βλάστησης, ξηρά χόρτα και δένδρα καθώς και λάστιχα άρδευσης, ενώ απειλήθηκαν περιμετρικά και κατοικίες ωστόσο χάρη στην άμεση επέμβαση της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network