MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο στόχαστρο βομβιστών αρτοποιείο τ/κ στην Πύλα (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο αρτοποιείου στην Πύλα – Διερευνά η Αστυνομία σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Εθνη – Δεν έχει υπολογιστεί το ύψος των ζημιών

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδο αρτοποιείου στην Πύλα, ιδιοκτησίας Τ/κ, και από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο υποστατικό.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.55 σήμερα άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο αρτοποιείου που βρίσκεται στην Πύλα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λάρνακας και από έρευνες που διενήργησαν διεφάνη ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην προθήκη και την είσοδο του αρτοποιείου.

Η σκηνή εξετάστηκε από πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού και πυροδοτήθηκε με βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινί.

Από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε οποιοσδήποτε αφού τη συγκεκριμένη ώρα το αρτοποιείο ήταν κλειστό, ενώ οι υλικές ζημιές στο κτίριο δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί.

Η επιχείρηση ανήκει σε Τουρκοκύπριο ο οποίος προς το παρόν, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν συνεργάζεται για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Εθνη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network