MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Στο ψυγείο» μέχρι την Τετάρτη η Κύπρος. Βροχές, χιόνια και παγετός

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν λέει να υποχωρήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες – Μέχρι την Τετάρτη η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ιδιαίτερη μεταβολή – Ανεβαίνει προς το τέλος της εβδομάδας η θερμοκρασία – Κλειστοί όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος – Ποιοι δρόμοι χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Advertisement

Δεν υποχωρεί ακόμη το τσουχτερό κρύο. Σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους η χθεσινή νύχτα ήταν η πιο κρύα του Χειμώνα.  Οι βροχές και τα χιόνια  θα συνεχιστούν και σήμερα και το θερμόμετρο στα ορεινά θα συνεχίσει να δείχνει μείον.

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος παραμένουν κλειστοί. Δείτε αναλυτικά την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Το κείμενο ανανεώνεται

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

  • Κλειστοί δρόμοι

    Επαρχία Λεμεσού

    ·Προδρόμου – Τροόδους

    Επίσης, λόγω χιονόπτωσης ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι οι δρόμοι:

    Επαρχία Λευκωσίας

    ·Παλαιχωρίου – Αγρού

    ·Μαχαιρά – Κιονιών

    Επαρχία Λεμεσού

    ·Πλατρών – Τροόδους

    ·Καρβουνά – Τροόδους

    Διαμέρισμα Μόρφου

    ·Πεδουλά – Προδρόμου

    ·Προδρόμου – Πλατρών

    ·Κάμπου – Κύκκου

    ·Κύκκου – Μηλικουρίου

    ·Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας

    Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά πολύ ολισθηροί, είναι οι ακόλουθοι δρόμοι:

    Διαμέρισμα Μόρφου

    ·Κακοπετριάς – Καρβουνά

    ·Κακοπετριάς – Pinewood

    ·Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

    ·Προδρόμου – Λεμύθου

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επίσης, καλούνται όσοι προτίθενται να μεταβούν στις ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, να ενημερώνονται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

«Στην κατάψυξη» μέχρι την Τέταρτη

Ψυχρή αέρια μάζα θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή μέχρι και την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο, στα ορεινά και ημιορεινά ή και μεμονωμένη ελαφρά βροχή, στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους πλην 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ψηλότερα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται, στα ορεινά και τα ημιορεινά, να δώσουν ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους μείον 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στα ορεινά και ημιορεινά θα επικρατεί παγετός, ενώ παγετός αναμένεται να σχηματιστεί και σε κάποιες υπήνεμες πεδινές περιοχές.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network