MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο… «ψυγείο» και σήμερα η Κύπρος. Όσο θα περνάει η ώρα, θα επιδεινώνεται ο καιρός

Advertisement

Sponsored by exness

Τσουχτερό κρύο, βροχές και χιόνια και στο σημερινό καιρικό «μενού» – Όσο θα περνάει η ώρα, θα επιδεινώνεται ο καιρός – Αναμένεται παγετός στα ορεινά το πρωί ενώ το βράδυ θα παρατηρείται και στα ημιορεινά –Τι μας επιφυλάσσει το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από αργά το βράδυ.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το πρωί στα ορεινά αναµένεται να υπάρχει παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος. Αργά το βράδυ και προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους µείον 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τι μας επιφυλάσσει το επόμενο τριήμερο

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένονται χιόνια, ενώ τη νύκτα πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο και σε ηµιορεινές περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα επίπεδα της Τρίτης.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, παραµένοντας όµως λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network