MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο «ύποπτος» επιβάτης της Aegean

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακρίθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να παραπεμφθεί στο ψυχιατρείο ο 21χρονος Βρετανός – Μια φράση του ήταν αρκετή για να τεθούν σε συναγερμό οι Αρχές του Αεροδρομίου Λάρνακας – Ακυρώθηκε πτήση της Aegean προς το Heathrow

Advertisement

Στο ψυχιατρείο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί ο 21χρονος Βρετανός Πακιστανικής καταγωγής που καθήλωσε πτήση της Αegean από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Heathrow. Μια φωνή «Δεν με νοιάζει αν πεθάνω», ήταν αρκετή για να θέσει σε συναγερμό τις αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου.

Η πτήση που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 17 και 40 καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για έρευνες ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν υπήρχε οτιδήποτε επικίνδυνο εντός του αεροσκάφους ή στις αποσκευές του επιβάτη.

Αφού ακολουθήθηκαν όλες οι ενδεδειγμένες διαδικασίες και δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο εντός του αεροσκάφους και στις αποσκευές του, ο Βρετανός υπήκοος πακιστανικής καταγωγής που κατάφερε να κινητοποιήσει τις αρχές, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Οι επιβάτες που είχαν κληθεί να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος προκειμένου να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος της Aegean και αναχώρησαν για το αεροδρόμιο του Heathrow στις 8 και 20 το βράδυ.

Ο 21χρονος  συνελήφθη και μετά από σύντομη ανάκριση κρίθηκε ότι είχε ανάγκη ψυχιατρικής εξέτασης και για τον σκοπό αυτό εξασφαλίστηκε διάταγμα Δικαστηρίου. Εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο και κρίθηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας γι’ αυτό και θα μεταφερθεί στα ψυχιατρικά ιδρύματα Αθαλάσσας.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network