MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο Προεδρικό οι οργανωμένοι γονείς. Ενημερώνονται για τις εξελίξεις

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση Προέδρου Δημοκρατίας με οργανώσεις γονέων – Ενημερώνονται για τις εξελίξεις

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα συναντήσει στις 11.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, τους οργανωμένους γονείς όλων των βαθμίδων, όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Μορφάκης Σολομωνίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Σολομωνίδης είπε ότι θα ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδεία.

Εξάλλου, γύρω στις 12 το μεσημέρι οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις, οι οποίες αυτή την ώρα έχουν χωριστές συνεδρίες των Κεντρικών Διοικητικών τους Συμβουλίων για να εξετάσουν την πρόταση που του κατέθεσε η Κυβέρνηση χθες, θα έχουν συναντήσεις, στα γραφεία της ΟΕΛΜΕΚ, με άλλες συντεχνίες. Ακολούθως οι τρεις οργανώσεις θα παρακαθίσουν σε κοινή συνεδρία. Ο τόπος της κοινής συνεδρίας των οργανώσεων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί .

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πρώτες αντιδράσεις των εκπαιδευτικών είναι αρνητικές ως προς την κυβερνητική πρόταση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network