MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο Προεδρικό έλαβε τηλεφώνημα για την 3η βαλίτσα ο Τράγκολας… Ζήτησε άδεια από τον ΠτΔ κι έφυγε άρον-άρον

Advertisement

Sponsored by exness

Από τις 5 Μαΐου οπότε και ανασύρθηκε από τα θολά της «Κόκκινης Λίμνης» η δεύτερη βαλίτσα με τη σορό της 8χρονης Elena ακολούθησαν συνεχείς και δραματικές προσπάθειες από τις αρμόδιες αρχές για εντοπισμό και της 3ης βαλίτσας εντός της οποίας βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ, σύμφωνα και με τα όσα ομολόγησε ο Νίκος Μεταξάς.

Advertisement

Μία εβδομάδα πριν είχε εντοπιστεί η βαλίτσα με τη σορό της μητέρας της.

Σήμερα… ένα μήνα μετά, ήρθε η είδηση που όλοι περιμέναμε και πρώτοι απ’ όλους όσοι επιχειρούν εδώ και τόσο καιρό στην «Κόκκινη Λίμνη».

Την ώρα που εντοπίστηκε η βαλίτσα ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας δε βρισκόταν στην «Κόκκινη Λίμνη». Παρακαθόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο υπό τον Νίκο Αναστασιάδη και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα της πρόληψης των πυρκαγιών.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ενώ η σύσκεψη βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Μάρκος Τράγκολας ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από την ομάδα που επιχειρούσε στην Κόκκινη Λίμνη ότι εντοπίστηκε η 3η βαλίτσα θανάτου. Αμέσως ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την εξέλιξη και ζήτησε άδεια για να αποχωρήσει από τη σύσκεψη και να σπεύσει στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network