MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο πλευρό της ΠΑΣΥΚΙ και ο ΠΙΣ

Advertisement

Sponsored by exness

Ο ΠΙΣ στηρίζει τα αιτήματα της ΠΑΣΥΚΙ – Η ανακοίνωσή του

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος δηλώνει ότι στηρίζει τα αιτήματα της Παγκύπριας Συντεχνίας των Κυβερνητικών Ιατρικών (ΠΑΣΥΚΙ), ως προς την ανάγκη εφαρμογής της νομοθεσίας και διασφάλισης του καθεστώτος ασφαλιστικής κάλυψης όλων των γιατρών, που απασχολούνται στο δημόσιο.

Advertisement

Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΙΣ αναφέρει πως «αποτελεί ένα ζήτημα καίριας σημασίας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι γιατροί να αφήνονται εκτεθειμένοι και ανασφάλιστοι είτε είναι μόνιμοι, είτε έκτακτοι ή αορίστου χρόνου είτε εργοδοτούμενοι με συμβόλαιο».

Όπως σημειώνει «πρόκειται για ένα ζήτημα που εκκρεμεί εδώ και καιρό και το οποίο πρέπει να επιλυθεί στην ολότητα του, άμεσα και μέσα σε πνεύμα συνεργασίας», προσθέτοντας ότι «οι γιατροί εκτίθενται μέσα από το καθημερινό κλινικό τους έργο και η ασφαλιστική κάλυψη όλων, χωρίς διακρίσεις, πρέπει να είναι κατοχυρωμένη».

Τέλος, ο ΠΙΣ δηλώνει παρών και βρίσκεται στη διάθεση τόσο του Υπουργείου Υγείας, του ΟΚΥπΥ και της ΠΑΣΥΚΙ, όσο και της Νομικής Υπηρεσίας, ώστε να συμβάλει σε οποιοδήποτε βαθμό του ζητηθεί, για το ζήτημα να επιλυθεί στην ολότητα του το συντομότερο δυνατό και να διασφαλιστούν τα δικαιώματα όλων των μελών του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network