MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο παρά ένα ανοίγματος παραλιών… χωρίς οδηγίες! Ετοιμάζονται με αποστάσεις και απολυμάνσεις (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στο παρά ένα επαναλειτουργίας των οργανωμένων παραλιών – Στη Cyprus Times ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής παραλιών Λοΐζος Λοΐζου – «Εν αναμονή διατάγματος και οδηγιών από δήμους και κοινότητες για τις λεπτομέρειες» – Τίποτα δεν θα θυμίζει τις οργανωμένες παραλίες που ξέραμε μέχρι σήμερα – Δείτε εικόνες από την παραλία Μακένζι στη Λάρνακα

Αν και βρισκόμαστε ένα μόλις 24ωρο από την επαναλειτουργία των οργανωμένων παραλιών, δήμοι, κοινότητες, εργαζόμενοι και κοινό αναμένουν ακόμη οδηγίες για το πώς θα λειτουργήσουν, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής παραλιών Λοΐζο Λοΐζου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κ.Λοΐζου αναφέρει ότι είναι μία ανάσα πριν την επαναλειτουργία των οργανωμένων παραλιών μετά από αρκετό διάστημα, ωστόσο βρίσκονται στην αναμονή του διατάγματος, αλλά και λεπτομερών οδηγιών.

«Ακόμη το Υπουργείο Υγείας μέχρι τώρα που μιλάμε, δεν έχει εκδώσει το διάταγμα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των παραλιών και ελπίζω να μην έχει κάποια έκπληξη, γιατί αύριο θα μπορεί να πάει ο κόσμος στη παραλία από νωρίς το πρωί και δεν υπάρχει ενημέρωση προς τους δήμους και τις κοινότητες για το τι θα κάνουν».

Ερωτηθείς εάν προετοιμάστηκαν να υποδεχθούν το κοινό με τα μέτρα που είναι ήδη γνωστά και αφορούν τις αποστάσεις και τοποθετήσεις ομπρέλων και κρεβατιών ο κ. Λοΐζου επισημαίνει ότι «εξ’ όσον γνωρίζω από δήμους και κοινότητες που μίλησα, έχουν τοποθετήσει ομπρέλες στις παραλίες με βάση την νομοθεσία, δηλαδή, τέσσερις ομπρέλες για κάθε δεκαέξι τετραγωνικά, άρα υπάρχει τέσσερα μέτρα απόσταση και για τα κρεβατάκια απόσταση των δύο μέτρων».

Όπως εξηγεί ο κ. Λοΐζου «αυτά τηρούνται αλλά αναμένουμε να ακούσουμε οτιδήποτε άλλο για τον τρόπο λειτουργίας για το οποίο δεν ακούσαμε μέχρι στιγμής. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι δήμοι και οι κοινότητες που είναι οι διαχειριστές των παραλιών αλλά και ο κόσμος».

Ερωτηθείς εάν θα γίνονται απολυμάνσεις ή άλλες ενέργειες ο κ.Λοίζου ανέφερε ότι «εμείς αναμένουμε από τους διαχειριστές των παραλιών οδηγίες. Εάν θα πουν αύριο για παράδειγμα, ότι πρέπει να μπαίνουν καλύμματα στα κρεβατάκια, που θα βρεθούν τώρα τα καλύμματα; Ιδιαίτερα όταν γνωρίζουμε ότι πρέπει να βγεις σε προσφορές. Εάν θα γίνεται απολύμανση με χλωρίνη, έχουν προμηθευτεί οι δήμοι και οι κοινότητες; Αυτά είναι δυσκολίες που πρέπει να δούμε».

Κληθείς να σχολιάσει εάν υπάρχει αρκετό προσωπικό ώστε να εξυπηρετήσει το κοινό που θα σπεύσει αύριο στις παραλίες ο κ.Λοΐζου τόνισε ότι «σε γενικές γραμμές υπάρχει κόσμος που εργάζεται και είναι στην διάθεση των δήμων και είναι έτοιμοι να τους εξυπηρετήσουν».

Έστειλε και το δικό του μήνυμα σε όλους όσους θα επισκεφθούν τις παραλίες. «Προτρέπουμε τον κόσμο να είναι ανεχτικός και υπομονετικός με όσους εργάζονται στις παραλίες γιατί αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Πάντως… έπιασαν δουλειά! Ομπρέλες και ξαπλώστρες με αποστάσεις!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Cyprus Times, ξαπλώστρες, ομπρέλες και κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται προκειμένου να λειτουργήσουν αύριο υπό τις νέες συνθήκες.

Στην παραλία Μακένζι οι υπεύθυνοι μέτρησαν τις αποστάσεις ενώ όλοι αναμένουν το πρωτόκολλο από το Υπουργείο Υγείας.

Φωτογραφίες από την παραλία του Nissi στην Αγία Νάπα

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network