MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο Νοσοκομείο η Σκορδέλη

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον του Ανωτάτου – Το Ανώτατο εξετάζει την έφεση της καταδικαστικής απόφασης εναντίων της Έλενας Σκορδέλη και των άλλων τριών καταδικασθέντων

Advertisement

Η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου που εξέταζε το αίτημα της Σκορδέλη για την καταδικαστική απόφαση εναντίων της διακόπηκε για λίγο μετά απο αδιαθεσία που ένιωσε. Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ελένας Σκορδέλη  ανέφερε ότι η πελάτισσα του χθες βράδυ είχε λιποθυμικό επεισόδιο στις φυλακές.

Αφού την εξέτασε χθες το βράδυ ο γιατρός των φυλακών, την παρέπεμψε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο των φυλακών.

Ο Δικηγόρος της Γιώργος Γεωργίου ανέφερε πως η πελάτισσα του δεν αισθάνεται καλά και δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη διαδικασία αφού νιώθει πόνους στο στήθος και έχει τάσεις για λιποθυμία.

Ως εκ τούτου ο δικηγόρος ζήτησε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η αγόρευση της να κατατεθεί ως τελευταία προκειμένου να πάει και αν αισθάνεται καλά να επιστρέψει αύτιο. Το αίτημα της Έλενας Σκορδέλη έγινε αποδεκτό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.  

H διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου ξεκίνησε με τις αγορεύσεις τον άλλων καταδικασθέντων.  Η αίθουσα του Δικαστηρίου είναι ασφυκτικά γεμάτη από συγγενείς και φίλους του Άντη Χατζηκωστή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network