MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο νοσοκομείο εργάτης. Έπεσε από ύψος 2μιση μέτρων τη στιγμή της πυρκαγιάς στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου…

Ένας τραυματίας από πτώση μετά από πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στη Λάρνακα – Έπεσε από ύψος 2μιση μέτρων τη στιγμή της πυρκαγιάς – Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική – Όλες οι πληροφορίες

Advertisement

Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά από πτώση όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια πλυσίματος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 06.30 το πρωί λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα εταιρείας πετρελαιοειδών που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή όπου από έρευνες διαπιστώθηκε ότι δύο υπάλληλοι της εταιρείας στάθμευσαν το βυτιοφόρο το οποίο ήταν άδειο από καύσιμα, σε ειδικό χώρο για να το καθαρίσουν.

Στην προσπάθεια των υπαλλήλων της εταιρείας να καθαρίσουν το βυτιοφόρο με μηχάνημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε στο όχημα.

Η έγκαιρη επέμβαση ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης και του Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας απέτρεψε τα χειρότερα αφού κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά στο αρχικό της στάδιο και χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Ωστόσο ένας από τους εργάτες που βρισκόταν στο βυτιοφόρο και προσπαθούσε να το ξεπλύνει, μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά προσπάθησε να κατέβει από το όχημα με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 2μιση μέτρων και να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

Με ασθενοφόρο ο τραυματίας διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο πίσω μέρος του βυτιοφόρου και στο χώρο του υποστατικού που βρισκόταν το όχημα.

Την υπόθεση διερευνούν η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ για το εργατικό ατύχημα ενημερώθηκε και το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network