MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας εικόνες από τους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας για μη τήρηση των διαταγμάτων (video)

Advertisement

Sponsored by exness

«Πονοκέφαλος» στις αρχές από τη συγκέντρωση μεγάλης μερίδας οπαδών της Ομόνοιας σε Λευκωσία και Λεμεσό για να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας τους – Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βίντεο και φωτογραφίες για παραβίαση των διαταγμάτων που βρίσκονται σε ισχύ λόγω κορωνοϊού

Η Ομόνοια για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι στους ομίλους του Europa League και οι φίλοι της ομάδας βγήκαν στους δρόμους για να το πανηγυρίσουν.

Advertisement

Η συγκέντρωση μεγάλης μερίδας οπαδών της Ομόνοιας ωστόσο, έχει ήδη προκαλέσει «πονοκέφαλο» στις διωκτικές αρχές λόγω των περιοριστικών διαταγμάτων που πρέπει να τηρούνται στην περίπτωση μαζικών εκδηλώσεων λόγω του κορωνοϊού.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη «πλημμυρίσει» με φωτογραφίες και βίντεο από οπαδούς της Ομόνοιας σε Λευκωσία και Λεμεσό οι οποίοι πανηγυρίζουν, χωρίς να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να λαμβάνουν -στη μεγάλη πλειοψηφία τους- υπόψη την τήρηση των αποστάσεων.

Πληροφορίες ενώπιον των αρχών κάνουν λόγο για συγκέντρων περίπου 1000 ατόμων στην περιοχή της Λακατάμιας και πέραν των 500 στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη συλλογή οπτικού υλικού με βίντεο και φωτογραφίες προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διερεύνηση.

Δρόμοι στη γύρω περιοχή έχουν αποκοπεί με τις αρχές να παρακολουθούν την κατάσταση.

Δείτε Εικόνες:  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network