MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο μικροσκόπιο της ανακριτικής ομάδας το νέο βίντεο Al Jazeera. Θα ζητηθούν διευκρινήσεις από τους πρωταγωνιστές

Advertisement

Sponsored by exness

Κάτω από το μικροσκόπιο της Αστυνομίας το νέο βίντεο Al Jazeera – Αναμένεται επικοινωνία της ανακριτικής ομάδας με τα τέσσερα πρόσωπα στο βίντεο για διευκρινήσεις

Το νέο βίντεο που δημοσίευσε, ως είχε δεσμευτεί το Al Jazeera, έφερε νέους «πονοκεφάλους» γύρω από το Κυπριακό Πρόγραμμα Επενδύσεων.

Advertisement

Στο νέο ρεπορτάζ, δημοσιογράφοι του δικτύου, παρουσιάζουν τα στάδια που θα πρέπει να ακολουθήσει κανείς προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, την εξασφάλιση δηλαδή κυπριακού διαβατηρίου.

Το βίντεο, μέσω του οποίου προβάλλονται συναντήσεις και συζητήσεις, έχει ήδη τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αρχηγείου που αποτελείται από 6 μέλη τα οποία χειρίζονται ήδη την υπόθεση «Al Jazeera».

Νωρίτερα σήμερα, η ανακριτική ομάδα παρακάθισε σε σύσκεψη, με τους ανακριτές να σηκώνουν μανίκια.

Τα δύο από τα μέλη ασχολούνται με το θέμα της διαρροής στοιχείων προς το δίκτυο, τα άλλα δύο με την επιτροπή Καλογήρου και άλλοι 2 με το βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και για το οποίο προηγήθηκε συνέντευξη τύπου, μέσω της οποίας ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε τις δικές του εξηγήσεις.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, οι ανακριτές αναμένεται ότι, αρχίζοντας από τις επόμενες ώρες, θα έρθουν σε επικοινωνία με τα τέσσερα πρόσωπα -Συλλούρη, Τζιοβάνη, Αντωνίου, Πιττάτζιη- προκειμένου να λάβουν διευκρινήσεις για τα όσα καταγράφονται στο βίντεο.

Γενικός Εισαγγελέας, Αρχηγός Αστυνομίας και ανακριτική ομάδα βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για το θέμα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network