MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο μικροσκόπιο κυκλώματα και παλιές δολοφονίες με σκοπευτές. Λείπει το στοιχείο-κλειδί για τη δολοφονία Μαριούθκια

Advertisement

Sponsored by exness

Εντατικές εξετάσεις… μελέτη κλειστών κυκλωμάτων αλλά δεν εντοπίστηκε το στοιχείο εκείνο που βοηθήσει τις ανακριτικές αρχές για τη δολοφονία του Μαριούθκια – Έχουν κυκλώματα με τις κινήσεις του τις προηγούμενες μέρες αλλά δεν είναι βοηθητικά – Συνεχίζονται οι ανακρίσεις – Συγκρίνουν δεδομένα με άλλες δολοφονίες που διαπράχθηκαν από σκοπευτές σε μακρινή απόσταση και αναμένουν τη βαλλιστική εξέταση για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην γκανγκστερική δολοφονία της Λάρνακας

Μελετούν καρέ-καρέ το υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερες ασφαλείας οι οποίες ήταν εγκατεστημένες σε συγκεκριμένα σημεία σε Λάρνακα και Λευκωσία από τα οποία φαίνεται να πέρασε ο «Μαριούθκιας» στις τελευταίες μετακινήσεις του, ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει εκείνο το στοιχείο που θα δώσει ώθηση στις ανακριτικές αρχές, που από το βράδυ της Δευτέρας διερευνούν την γκανγκστερική δολοφονία του.

Advertisement

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι οι ανακριτές της υπόθεσης δολοφονίας του Μάριου Γεωργίου, έχουν στα χέρια τους όσα έψαχναν για τις διαδρομές που είχε ακολουθήσει το θύμα τις προηγούμενες μέρες, κυρίως στη Λευκωσία, ωστόσο δεν εντοπίζουν στοιχεία, που να παραπέμπουν σε πρόσωπα που θεωρείται ότι τον παρακολουθούσαν.

Από την πρώτη στιγμή, οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν να «ξεσκονίζουν» το παρελθόν του θύματος και να ψάχνουν μεταξύ φίλων και εχθρών του, ενώ ήδη έχει ληφθεί σημαντικός αριθμός καταθέσεων, χωρίς και πάλι να προκύπτει κάτι.

Οι ανακριτές της υπόθεσης τελούν σε αναμονή και για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης αν και πιθανότερο θεωρείται ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε από τους άριστα εκπαιδευμένους εκτελεστές, ήταν καθαρό. Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι οι δράστες δεν «μπήκαν στον κόπο» ούτε τους κάλυκες να μαζέψουν από το σημείο.

Ο επαγγελματισμός και η ακρίβεια με τον οποίο «χτύπησαν» έστρεψε τα σενάρια των ανακριτών και προς την κατεύθυνση πληρωμένου εκτελεστή από το εξωτερικό. Πάντως μέχρι στιγμής οι έρευνες που έγιναν από πλευράς αεροδρομίων δεν καταδεικνύουν άφιξη στην Κύπρο προσώπου με ποινικό μητρώο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όπως πληροφορούμαστε, οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν θέσει κάτω από το μικροσκόπιο τους και άλλες υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος και συγκεκριμένα δολοφονίες που διαπράχθηκαν από σκοπευτές σε απόσταση. Τέτοιες υποθέσεις είναι η δολοφονία του Άντρου Ροδοθέου στην επαρχία Λεμεσού, του «Τσικίτο» στην Πύλα και του Κυριάκου Χατζησάββα στην Αγία Νάπα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network