MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο Μάτι και την Κινέτα η Κυπριακή αποστολή

Advertisement

Sponsored by exness

Στο Μάτι και στην Κινέτα η Κυπριακή αποστολή – Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής – Σε ετοιμότητα δεύτερη αποστολή με 40 άτομα εάν χρειαστεί

Advertisement

Αναχώρησε σήμερα από το Αεροδρόμιο Λάρνακας με αεροσκάφος C130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας 64 μελής αποστολή για βοήθεια στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στην Ελλάδα.

Την αποστολή αποτελούν 20 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Κύπρου , 20 μέλη του Τμήματος Δασών , 20 μέλη της Πολιτικής Άμυνας και 4 μέλη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.  Τα 45 μέλη και 2 πυροσβεστικά οχήματα αφίχθησαν στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας λίγο πριν τις 13.00. Τα 10 μέλη της Πολιτικής Άμυνας αναχώρησαν στις 10.30 με ιδιωτική  αεροπορική εταιρεία και στις 16.30 αναχωρούν 9 μέλη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας σύμφωνα με τις οδηγίες που τους εδόθησαν από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος θα επιχειρήσουν στην περιοχή Μάτι και το Τμήμα Δασών στην περιοχή Κινέτα.

Ομάδα 40 μελών από Πυροσβεστική Υπηρεσία , Τμήμα Δασών , Πολιτικής Άμυνας και Εθελοντικής Ομάδας πυροσβεστών ΕΤΕΑ βρίσκονται σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να ανταποκριθούν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network