MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο λιμάνι Λεμεσού το Rhapsody of the Seas της Royal Caribbean International – Δείτε Εικόνες

Advertisement

Sponsored by exness

To Rhapsody of the Seas στο Λιμάνι Λεμεσού – Εγκαινιάζονται τα δρομολόγια από τη Λεμεσό – Υφυπουργοί Ναυτιλίας και Τουρισμού ικανοποιημένοι για την επιλογή της Λεμεσού ως σταθμός – Εκτίμηση για αύξηση των αφίξεων από κρουαζιερόπλοια

Από το Λιμάνι Λεμεσού ξεκινά το ταξίδι του το ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο, Rhapsody of the Seas, της Royal Caribbean International. Οι κρουαζιέρες έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι και τον Οκτώβριο. Σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που έγινε στο πλοίο χθες, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα δρομολογίων του Rhapsody of the Seas καθώς και το πλάνο της εταιρείας.

Advertisement

Το πλοίο θα σαλπάρει από τη Λεμεσό, μέχρι τον Οκτώβριο και θα επισκέπτεται τη Ρόδο, την Σαντορίνη, τον Πειραιά, την Μύκονο, τα Χανιά, κάποιες φορές το Κουσάντασι της Τουρκίας και τη Χάιφα του Ισραήλ πριν επιστρέψει στη Λεμεσό. Ωστόσο, η Λεμεσός βρίσκεται ανάμεσα στους σταθμούς του πλοίου και για άλλα προγράμματα ταξιδιών στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Ο Χρίστος Καραβός, Διευθυντής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής της Royal Caribbean International, κατά την παρουσίαση του πλάνου της εταιρείας μίλησε για τους μελλοντικούς σχεδιασμούς και συγκεκριμένα για το Rhapsody of the Seas και τα ταξίδια του. «Η Royal Caribbean International έχει 26 κρουαζιερόπλοια και με το νέο έτος γίνονται 28. Τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι από το Μαϊάμι, το Icon of the Seas και στη συνέχεια θα πάρει σειρά τον Ιούλιο, το Wonder of the Seas».

«Το Rhapsody of the Seas, έχει 12 καταστρώματα και χωρητικότητα 2400 επιβατών. Η Λεμεσός και η Χάιφα είναι τα μοναδικά λιμάνια από τα οποία δέχεται επιβάτες το πλοίο ενώ στα υπόλοιπα απλά τα επισκεπτόμαστε. Το Rhapsody πραγματοποιεί πενθήμερες, εξαήμερες, εφταήμερες και οχταήμερες κρουαζιέρες με όλες τις κρουαζιέρες να περνούν από τη Λεμεσό» είπε συγκεκριμένα για το Rhapsody of the Seas.

Σύμφωνα με την Royal Caribbean International οι κυριότερες εθνικότητες των ταξιδιωτών στην Λεμεσό είναι από το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες και από τη Γαλλία, με τους Κύπριους επίσης να επιλέγουν το συγκεκριμένο πλοίο για διακοπές. Ακόμα, όπως έχει αναφερθεί οι επισκέπτες συνδυάζουν τις διακοπές τους με το κρουαζιερόπλοιο ανακαλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ενώ ο κάθε ένας από αυτούς θα ξοδέψει γύρω στα 100 δολάρια σε κάθε λιμάνι που θα επισκεφτεί.

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι επιλέγηκε το λιμάνι της Λεμεσού ως ένας από τους σταθμούς του δρομολογίου του πλοίου. Ο όμιλος Royal Caribbean, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, στον τομέα της κρουαζιέρας είναι φημισμένος για της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τις πολύ αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις που προσφέρει στους επιβάτες. Το Κυπριακό Νηολόγιο κατατάσσεται στα κορυφαία ναυτιλιακά μητρώα παγκοσμίως για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για το γεγονός ότι σε αυτό συγκαταλέγεται και το κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas του ομίλου Royal Caribbean. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που έχετε επιδείξει στην Κυπριακή σημαία» είπε κατά τον χαιρετισμό της η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής κατά τον δικό του χαιρετισμό αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του ναυτικού τουρισμού μετά την επιστροφή του στην κανονικότητα ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον κ. Καραβό για όλα όσα έχει κάνει με σκοπό να έχει η Κύπρος δρομολόγια της Royal Caribbean International. «Είχαμε ικανοποιητικές αφίξεις από τα κρουαζιερόπλοια, είχαμε 343.000 χιλιάδες και φέτος εκτιμούμε ότι συνολικά θα έχουμε μικρή αύξηση και ίσως να έχουμε μια μικρή αύξηση και του χρόνου. Βεβαίως, είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταγράφουμε και την ικανοποίηση των επισκεπτών και αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις υποδομές της χώρας μας».

Rhapsody of the Seas – Απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγίας

Στο κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas, ο ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει νέες εμπειρίες στο πλοίο. Από το πλούσιο πρωινό στο Cafe Latte-Tudes μέχρι τις λαχταριστές νοστιμιές από όλο τον κόσμο. Επιπρόσθετα, ειδικές μουσικοχορευτικές παραστάσεις που αφορούν όλα τα γούστα περιμένουν το κοινό που ταξιδεύει να τις απολαύσει είτε στο κεντρικό θέατρο «Broadway Melodies», είτε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Τα μαθήματα χορού, τα φαντασμαγορικά πάρτι, οι εκθέσεις ζωγραφικής, οι εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, η αναρρίχηση σε τοίχο, τα καταστήματα, οι στιγμές χαλάρωσης από τις υπηρεσίες σπα καθώς και η μεγάλη αίθουσα καζίνο είναι κάποιες από τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που μπορούν να δώσουν στον επισκέπτη τις συγκινήσεις που χρειάζεται απολαμβάνοντας ανώτερη εξυπηρέτηση και ένα οικείο περιβάλλον.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network