MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί οι δύο για την κατοχή αρχαιοτήτων στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για κατοχή αρχαιοτήτων στην Πάφο – Έγινε έρευνα στην οικία του 37χρονου όπου και ανακαλύφθηκαν – «Έδειξε» 34χρονο αλλοδαπό ως τον προμηθευτή του

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν σήμερα δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 34 χρόνων, για υπόθεση παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων και παράνομης κατοχής συσκευής, που εκκενώνει ηλεκτρική ενέργεια.

Το Δικαστήριο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης σε έρευνα που έγινε χθες μεταξύ των ωρών 6.30μ.μ. – 7.40μ.μ., από μέλη του ΟΠΈ Πάφου, με δικαστικό ένταλμα στην οικία 37χρονου στην Πάφο, εντοπίστηκαν πέντε αμφορείς ύψους 8-25 εκατοστών, δύο πήλινες κούπες διαμέτρου 10 εκατοστών, καθώς και ένα ηλεκτροφόρο ρόπαλο.

Τα πιο πάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν και εξετάστηκαν από λειτουργό του Τμήματος Αρχαιοτήτων και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πήλινα σκεύη τα οποία ανάγονται στην Αρχαϊκή μέχρι και τη Ρωμαϊκή περίοδο.

Ανακρινόμενος ο 37χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι του τα προμήθευσε ο 34χρονος αλλοδαπός ενώ ο 34χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network