MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί ο 31χρονος για ναρκωτικά στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό οκταήμερη κράτηση 31χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 31 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 7.30 το βράδυ της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στο όχημά του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους χιλίων περίπου γραμμαρίων».

Επίσης «μέσα σε αθλητική τσάντα που βρέθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας και αριθμός νάιλον συσκευασιών, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 150 περίπου γραμμαρίων».

Ο άνδρας συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και συνελήφθη ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network