MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί και ο 51χρονος για την πυρκαγιά στα Πολεμίδια

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό 2ήμερη κράτηση ο 51χρονος από τη Ρουμανία για την πυρκαγιά στα Πολεμίδια – Πρόκειται για το πρόσωπο που φέρεται να χρησιμοποιούσε το μηχάνημα ηλεκτροκόλλησης – Το δεύτερο πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε σήμερα ο 51χρονος από τη Ρουμανία που συνελήφθη για την πυρκαγιά που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο στα Πολεμίδια πλησίον του νέου νοσοκομείου Λεμεσού.

Το δικαστήριο εξέδωσε διήμερη κράτηση του 51χρονου που φέρεται να είναι το πρόσωπο που χειριζόταν το μηχάνημα ηλεκτροκόλλησης από το οποίο φέρεται να πετάχτηκαν σπινθήρες και ξεκίνησε η φωτιά.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και 43χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος είναι ο εργοδότης του 51χρονου. Η Αστυνομία είχε συλλάβει και ζευγάρι ηλικίας 51 και 45 χρόνων, τους οποίους ανήκει το υποστατικό στο οποίο τελούνταν οι εργασίες, ωστόσο κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά, κατέκαψε συνολικά μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο γης με άγρια, χαμηλή βλάστηση, αριθμό χαρουπιών και αριθμό ελαιόδεντρων όπως επίσης, ένα υποστατικό μεταλλικής κατασκευής, καθώς και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network