MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί για τέσσερις ημέρες 30χρονος στη Πάφο. Ξυλοφόρτωσε και έστειλε στο Νοσοκομείο 37χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση 30χρονος για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης – Ξυλοφόρτωσε και έστειλε στο Νοσοκομείο 37χρονο – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, δημόσιας εξύβρισης και άσεμνης πράξης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.15 χθες το βράδυ, 37χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι, ενώ γύρω στις 5.00 το απόγευμα χθες, βρισκόταν σε κατάστημα στην Πάφο, δέχθηκε επίθεση από τον 30χρονο, ο οποίος τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου, μετά από παρέμβαση άλλων προσώπων που βρίσκονταν στην περιοχή, ο 30χρονος αποχώρησε, βρίζοντας ωστόσο και προβαίνοντας σε άσεμνη χειρονομία.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε από οικείο του πρόσωπο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι αυτός έφερε κάταγμα στη μύτη, θλαστικό τραύμα και αιματώματα στο πρόσωπο και εκδορές στο δεξί ώμο.

Εναντίον του 30χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network