MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί για άλλες 8 μέρες οι τρεις για το κύκλωμα εικονικών γάμων

Advertisement

Sponsored by exness

Ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης των τριών προσώπων που φέρονται να είναι τα πρόσωπα πίσω από κύκλωμα εικονικών γάμων – Στις έξι οι συλλήψεις μέχρι τώρα – Συνεχίζει τις εξετάσεις το ΤΑΕ Αρχηγείου

Την ανανέωση των διαταγμάτων κράτησης τριών προσώπων ηλικίας 47, 24 και 19 ετών, για ακόμη οκτώ μέρες, διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων καταρτισμού πλαστών εγγράφων με σκοπό την υποβοήθηση υπηκόων τρίτων χωρών να εισέλθουν στην Κυπριακή Δημοκρατία και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Advertisement

Οι 47χρονος, 24χρονος και 19χρονη, είχαν συλληφθεί στις 28 του περασμένου Νοεμβρίου και τελούσαν υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει Δικαστικών διαταγμάτων που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την επόμενη μέρα, 29 Νοεμβρίου.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των υπόπτων όταν, μετά από διερεύνηση πληροφοριών, προέκυψαν στοιχεία ότι σε 13 περιπτώσεις τέλεσης γάμων μεταξύ ευρωπαίων υπηκόων και υπηκόων τρίτων χωρών, που πραγματοποιήθηκαν σε συγκεκριμένο δημαρχείο, τα συμβόλαια εργασίας που κατατέθηκαν στους προσωπικούς τους φακέλους, με τα οποία εξασφάλιζαν την εγγραφή τους, είναι πλαστά.

Από τις εξετάσεις που έγιναν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 27 προσώπων εκ των οποίων και οι 47χρονος, 24χρονος και 19χρονη.

Για τις υπό διερεύνηση υποθέσεις συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση, βάσει Δικαστικών διαταγμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 27 ετών και ένας άνδρας, ηλικίας 25 ετών.

Σχετικά με την τέλεση του ενός από τους 13 γάμους που διερευνώνται, μεταξύ ανδρός, ηλικίας 23 χρόνων, υπηκόου Τρίτης χώρας και γυναίκας, ηλικίας 22 χρόνων, υπηκόου Ευρωπαϊκής χώρας, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, ο γάμος τελεύτηκε με την παρουσίαση αυθεντικών εγγράφων.

Τις εξετάσεις διεξάγει το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network